Winkelwagentje (0)

Algemene voorwaarden V.O.F. KIZZIES

1. Algemeen
1.1 De hieronder genoemde algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan via KIZZIES.
1.2. Onderstaande voorwaarden kunnen te allen tijde door KIZZIES gewijzigd worden.
1.3. Door het plaatsen van een bestelling bij KIZZIES verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.4. Op de algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen en verzendkosten
2.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, incl. BTW en excl. verzendkosten. De verzendkosten worden in het totaaloverzicht, voor het sluiten van de overeenkomst, berekend.
2.2 De verzendkosten bedragen binnen Nederland €5,95
2.3 Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
2.4 KIZZIES is niet aansprakelijk voor de gevolgen van (kennelijke) invoerfouten.
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten ontleend worden.

3. Betaling
3.1 Betaling kan geschieden op volgende manier:

  • Ideal
  • Paypal
  • Bankoverschrijving (vermeld hierbij uw factuurnummer)

Bankgegevens: IBAN NL  ten name van KIZZIES
3.2 Bestellingen worden alleen verzonden na ontvangst van betaling.
3.3 Bij het ontvangen van de betaling door KIZZIES ontvangt u een bevestiging
hiervan per email.

4. Levering
4.1 Bestellingen die verzonden moeten worden, biedt KIZZIES aan de verzendmaatschappij aan als pakketpost.
4.2 KIZZIES hanteert een levertijd van max. 21 werkdagen.
4.3 KIZZIES is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging bij eventuele verzending. VERZENDEN IS OP EIGEN RISICO.

5. Annulering
5.1 Annulering is alleen mogelijk indien de betaling nog niet voldaan is.

6. Ruilen en retourneren
6.1 We zijn een internetwinkel en we kunnen de producten alleen tonen op onze website. Daarom kun je bij deze webshop je bestelling, zonder opgaaf van reden, altijd binnen 14 dagen ruilen. De factuur is je garantiebewijs. Je maakt het ons makkelijk door op de factuur de reden te vermelden, waarom je het artikel terugstuurt. Op die manier kunnen we je bestelling sneller afhandelen. Uiteraard kunnen we het betaalde bedrag ook terugstorten.

Denk er wel aan dat je de artikelen indien mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes terugstuurt. Wij nemen bij de eerste ruiling de verzendkosten voor onze rekening. De kosten voor het terugsturen betaal je zelf. De transportkosten voor ophalen van het niet gewenste product zal in mindering worden genomen van het totale bedrag.

Let op: op maat gemaakte producten (met bijvoorbeeld een eigen gekozen naam of afbeelding) kun je niet retourneren.

6.2 Retourneren/ruilen is niet mogelijk als:
a) het gaat om een product die van persoonlijke aard is;
b) die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

7. Klachten
Bent u niet tevreden over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m. van u, uiterlijk binnen 7 dagen na levering. Wij nemen iedere klacht serieus in behandeling en u wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

Contactgegevens:8. Aansprakelijkheid
8.1 Bij het niet volgen van de onderhoudstips kan KIZZIES niet aansprakelijk worden gesteld, cq worden klachten ongegrond verklaard.
8.2 KIZZIES is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
8.3 De inhoud van de website is zorgvuldig samengesteld. KIZZIES kan echter
niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet juiste en/of onvolledige informatie.
8.4 Indien onopzettelijk door typ, –zet –of drukfouten verkeerde prijsinformatie op de website is vermeld zal deze zo spoedig mogelijk worden aangepast. Ook op al gedane bestellingen kunnen prijswijzigingen als gevolg van bovenstaande worden doorgevoerd, indien de bestelling nog niet verzonden is. Desgewenst mag de klant vanwege bovenstaande prijswijziging de gedane bestelling kosteloos annuleren.
8.5 KIZZIES doet er alles aan om een zo goed mogelijk product te leveren. Echter blijven kinderen onvoorspelbaar en dienen ouders altijd toezicht te houden tijdens het gebruik van onze artikelen. KIZZIES kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen met betrekking tot onze artikelen.
8.6 KIZZIES werkt samen met meubelmakers. Dit betekent dat onze kisten veelal handgemaakt zijn. Wij controleren onze kisten altijd voordat ze verzonden worden, raadzaam is wel dat volwassenen de kisten controleren op splintertjes etc. voordat het artikel in gebruik wordt genomen. KIZZIES kan op deze grond niet aansprakelijk gesteld worden.
8.7 KIZZIES heeft veelal handgemaakte producten. Hierdoor kunnen afwijkingen ontstaan met betrekking tot afwerking en formaat. KIZZIES is kan hier niet aansprakelijk gesteld worden.
8.8 KIZZIES werkt met waterproofstickers die uv-bestendig en afneembaar zijn. Voordat wij de stickers erop plakken maken wij de ondergrond vetvrij. Echter moet de ouder of verzorger altijd oplettend zijn! Kinderen kunnen de stickers eraf krabben.
8.9 Ouders moeten te allen tijde oplettend zijn op losse onderdelen aan de kist, om zo hun kind te beschermen tegen mogelijke ongevallen.

9. Overmacht
9.1 In het geval van overmacht heeft KIZZIES, het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter te ontbinden, door dit schriftelijk mee te delen en zonder dat KIZZIES gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van billijkheid en redelijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

10. Privacy
10.1 Persoonsgegevens worden enkel opgenomen in het klantenbestand van KIZZIES en zullen niet beschikbaar gesteld worden aan derden.
10.2 Van elk product maken wij foto's voor onze portfolio. Sommige van deze foto's plaatsen wij op onze website. Indien u hiertegen bezwaar heeft horen wij dit graag van u. Uw product wordt dan niet geplaatst.

11. Garantie
11.1 KIZZIES biedt 3 maanden garantie na aankoop van het product. Bij sporen van niet normaal gebruik geven wij geen garantie.
11.2 Het maximale zitgewicht van de speelgoedkisten is 20 kg.
11.3 KIZZIES werkt veelal met houtproducten. Hout kan door klimaatverschil werken en scheuren. Hierop kan KIZZIES geen garantie geven omdat er sprake is van een natuurproduct.

copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 57671788 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl