Winkelwagentje (0)

Wie zijn nou eigenlijk die nieuwe dames achter Kizzies?

 

Wij zijn dus Wilma en Annemiek en we hebben Kizzies met veel enthousiasme overgenomen van Bianca en Ronneke. We willen hun bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Toen we het gesprek aangingen, voelden we het direct, dit is helemaal ons ding. Hier kunnen we ons creatieve ei helemaal in kwijt. Gelukkig zagen Bianca en Ronneke deze passie ook en zo is het balletje gaan rollen. Inmiddels zijn we volop bezig met Kizzies. Er kwam ontzettend veel tegelijk op ons af, maar zo langzamerhand maken we ons alles eigen en we barsten van de ideeën om Kizzies uit te breiden.

 

•Kennismaken met Wilma•


Mijn naam is Wilma de Ruiter. Ik ben moeder en oma en sta volop in het leven. Naast mijn parttime baan geniet ik van mijn kleinkinderen. Nu dus Kizzies erbij en de drive is enorm om dit succes voort te zetten. Wat voor mij zo enorm bijzonder is dat ik dit samen aan ga met mijn schoondochter Annemiek. We hebben veel gemeen en zoveel dezelfde dingen. Samen hebben we er enorm veel zin in.

Ik ben zelf al 17 jaar werkzaam in een winkel waar klantvriendelijkheid op nummer 1 staat. En daar ligt mijn sterke kant. Ik hoop dat wij het vertrouwen van de klant qua service en klantvriendelijkheid waar kunnen maken, net zoals Ronneke en Bianca dit hebben gedaan. Wij gaan er in ieder geval voor de volle 100% voor en staan graag voor u klaar.


•Kennismaken met Annemiek•

 

Mijn naam is Annemiek de Ruiter. Wilma is dus mijn schoonmoeder en we zitten helemaal op 1 lijn met wat we voor Kizzies voor ogen hebben. We hebben dus een hele goede samenwerking en vullen elkaar heel goed aan!

Verder ben ik moeder van drie kleine bengels en heb ik naast Kizzies ook nog een parttime baan in een winkel. Wat ik daar vooral belangrijk vind, is dat de klant op nummer 1 staat en dit voeren we ook door bij Kizzies. Verder hou ik in mijn vrije tijd vooral van creatieve dingen, leuke spulletjes haken, naaien of ontwerpen. Dus bij Kizzies kan ik me helemaal uitleven!

 

Zou je graag meer willen weten over ons of over onze speelgoedkisten? Stuur ons dan een mailtje en dan nemen we contact met je op.

 

 

 

copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 57671788 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl