Winkelwagentje (0)

Referenties

Wij vinden het fijn om te horen wat jij van onze speelgoedkisten vind. Mail je bericht naar info@kizzies.nl en wij plaatsen hem op de site. Lees hieronder wat anderen van hun bestelling vinden.

RTL - Team Branded Content - Mirella Dorlandt
Wij zijn altijd op zoek naar originele en creatieve relatiegeschenken. Bij Kizzies hebben we dit gevonden!
Het ontwerp is exact zoals het geboortekaartje, ziet er werkelijk prachtig uit, mooi gedaan!

Het allermooiste moment was toen hij bij ons bezorgd werd - Hester Boertjes
In juni 2007 hebben bij ons meisje verloren, ik was al lang op zoek naar iets waar ik haar spulletjes in kon bewaren.
Wat was ik blij toen ik KIZZIES tegenkwam. Ik heb meteen een mail gestuurd met ons verhaal en wat ik graag op de kist wil hebben. Al snel kwam er een reactie en een prachtig ontwerp. Het allermooiste moment was toen hij bij ons bezorgd werd.
Wat is hij prachtig en wat ben ik hier blij mee, alle spulletjes van ons meisje passen er in. De kist heeft een mooi plekje gekregen in ons huis, elke dag kijk ik er met trots naar.

Bianca en Ronneke, onwijs bedankt voor de fijne samenwerking!

De vierde bestelling komt eraan - Naomi Baas
Beste Ronneke en Bianca,

Wat een geweldig mooie site hebben jullie nu!
Ik ben helemaal fan van jullie geweldige speelgoedkisten. Drie mensen hebben we inmiddels al blij gemaakt met dit prachtige kraamcadeau en we horen alleen maar positieve reacties terug. De vierde bestelling komt er binnenkort aan. De afwerking is erg mooi, het materiaal wat gebruikt wordt is stevig en netjes. Jullie werken enthousiast aan een prachtige speelgoedkist en wanneer er ideeën worden aangedragen word je als klant erg serieus genomen. De levering is erg vlot en communicatie verloopt makkelijk. Kortom een aanrader voor iedereen! Ga lekker door op deze manier, ik ben in ieder geval trots op jullie!

Groeten Naomi Baas uit Hattem

Bedankt - Maartje Nederpelt
Wij zijn super blij met de speelgoedkist. Hij is ook zo mooi, we krijgen er veel leuke reacties op!
Jullie bedankt ook voor het meedenken!

Een echte aanrader! - Eefje Schouten
Ik ben erg tevreden over de speelgoedkisten en de afhandeling ervan! De speelgoedkisten worden na wens gemaakt aan de hand van ontwerpen waarvan je steeds opnieuw aanpassingen aan kan laten doen. Zo krijg je een perfect beeld van de kisten! De grootte van de speelgoedkisten is ook voldoende! Kan genoeg in!

Contact verliep perfect, erg fijn dat er foto's werden gestuurd zodat je het eindresultaat al kon zien.
Ook fijn dat ik achteraf nog wat stickers bij kon bestellen.

De kist heb ik nog niet in gebruik. Ik wacht nog even totdat we Evie's kamertje gaan veranderen en ze een groot bed krijgt. Dan krijgt ze deze speelgoedkist erbij. Haha dus ze moet nog even geduld hebben. Ik wil de speelgoedkist ook gaan gebruiken voor haar babyspullen en fotoalbums e.d. Zo zijn deze goed opgeborgen in haar eigen speciale kist.

Bedankt voor de service!

Klantvriendelijk en goede service - Maruscka Schotkamp
Ik vind dat jullie het heel goed doen samen! Klant vriendelijkheid super, en de service helemaal!!

Brian was er ook erg blij mee, hij kan dan wel niet praten maar aan de hand van zijn gebaren liet hij weten dat hij blij was! Ook reacties van naasten waren leuk!

Super gedaan - Janine Regterschot
Wij hebben zondag de mooie woezel en pip speelgoedkist gegeven aan ons kleine neefje Ryan.
Ryan's papa en mama vonden het cadeau echt helemaal fantastisch! En hij past ook perfect in de babykamer, waar hij nu ook een mooi plekje heeft!

We zullen jullie naam en werk ook zeker voort zeggen! Super gedaan dames!

Super site - Afke Oosterhof
Wat een super mooie site wij zijn nog steeds erg blij met onze kist het is super handig en het ziet er super leuk uit! Iedereen die langs komt valt hem ook meteen op!

Mooie speelgoedkisten - Leonie Reijers
Hele mooie site met mooie kisten, super!

Één woord; WAUW! - Rolinda van de Wetering
Voor ons nichtje en neefje hebben wij twee vurenhouten kisten laten maken. De opdruk is werkelijk waar een plaatje! Nooit verwacht dat een afdruk op hout zo gaaf zou zijn. De natuurlijke nerf geeft juist de afbeelding een stoer karakter. Als er in de toekomst weer uitbreiding komt in onze familie of vriendengroep, dan komen we zeker bij jullie terug. Bedankt Ronneke en Bianca

Bijzonder cadeau, gegeven met gevoel - Aukje Waagschaal
Wij vinden het belangrijk om een cadeau te geven wat ons gevoel vertaald. Een herinneringskist van kizzies heeft dit verwezelijkt. We hebben het wenskaartje ingevuld en bijgevoegd. We hebben hierop onze persoonlijke levenswens voor de kleine opgeschreven. Een combinatie van het geboortekaartje en een mooie foto heeft tot een prachtig eindresultaat geleid. Ik kan dit iedereen aanraden!

Bijzondere mooie speelgoedkisten - Marina Zwart
Kizzies heel erg bedankt voor de goede service en de prachtige speelgoedkist voor onze dochter Linde! Wij zullen reclame voor jullie maken!

Prachtige speelgoedkist met foto - De Loor
Heel erg bedankt voor de mooie speelgoedkist met foto afdruk van onze kleine man!

Opbergkist - Sientje Trentelman
Voor de aankleding van onze recreatiewoning hebben wij bij KIZZIES een vuren kist gekocht. Wij gebruiken deze kist als opbergkist. Ideaal om rommeltjes in op te bergen!

Origineel kraamcadeau! - Frederique Massier
In onze vriendgroep is het een traditie geworden om bij de geboorte van een kindje een speelgoedkist van KIZZIES cadeau te doen. Wat wij leuk vinden is dat de speelgoedkist ontworpen kan worden aan de hand van het geboortekaartje. Dan weet je in ieder geval dat het in de smaak valt bij de ouders!

Leuke speelgoedkisten!! - Lidy van de Linde
Mijn complimenten dames! Jullie hebben hele leuke speelgoedkisten. Ik heb voor mijn twee meiden een fotokist besteld. Wij zijn er heel blij mee. Nogmaals mijn dank voor de prettige samenwerking!

Persoonlijke groeimeter- Annabel 
Vorige week een groeimeter bij jullie besteld met naam van mijn zoontje. Inmiddels tante geworden van een tweeling. De bestelling voor hun speelgoedkisten is al geplaatst! :)  
 

 

copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 57671788 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl