Winkelwagentje (0)
Home > Speelgoedkisten bedrukt > Fotokisten> Fotokist - laten ontwerpen - (80x40x41)
Fotokist - laten ontwerpen
€ 154,95
Deze speelgoedkist is gemaakt van grenen en is wit gespoten. De kist heeft een opening aan de voorkant waar je de deksel gemakkelijk aan kunt vastpakken om te openen. De deksel blijft open staan door middel van een klepsteun en heeft een......lees verder >
Afmeting 80x40x41
Kleur kist
Jouw Wensen Probeer zo goed mogelijk te omschrijven wat jouw wensen zijn. Denk hierbij aan kleur van de bekleding, kleur van het lettertype en eventuele afbeeldingen. Een scan van het geboortekaartje of een mooie foto kun je hieronder eenvoudig uploaden. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Opdruk
Spoedlevering (normaal binnen 21 werkdagen}
Bestellen

Fotokist - laten ontwerpen (80x40x41)

Product
informatie
Retour
voorwaarden
Betaal
mogelijkheden
Zendingen
en Levertijden

Deze speelgoedkist is gemaakt van grenen en is wit gespoten. De kist heeft een opening aan de voorkant waar je de deksel gemakkelijk aan kunt vastpakken om te openen. De deksel blijft open staan door middel van een klepsteun en heeft een softclose-systeem. Geen kleine kindervingertjes die klem komen te zitten dus! Aan de zijkanten van de kist zijn 2 openingen waarmee je de kist gemakkelijk kunt optillen.

De perfecte opbergkist voor al die leuke knuffels en een hele stapel speelgoed.

Onze speelgoedkisten zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld een mooie foto op af te laten drukken. Zo heb je een wel heel persoonlijk item in je interieur, zo gaaf! Om de kwaliteit te waarborgen, vragen we om een foto met een goede resolutie te uploaden. Mochten we twijfelen over het resultaat, dan nemen we uiteraard even contact met je op. Kom je er niet uit of wil je ons toch liever een ontwerp laten maken? Dat kan!

U krijgt altijd eerst een ontwerp van ons ter goedkeuring, zo weet u wat u krijgt en staat u niet voor verrassingen.

Om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen, verzenden we de kist gedemonteerd. Uiteraard met duidelijke instructies voor het in elkaar zetten. 

 

 

 

 

Je kunt kiezen uit onderstaande betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- Bankoverschrijving
- PayPal
- MisterCash
- SOFORT Banking

iDEAL
Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. Je rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Bankoverschrijving
Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetalen). Wij zullen de zending versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen.

PayPal
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's.

PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.
PayPal helpt je creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

MisterCash
MisterCash is het online betaalsysteem in Belgie. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Als Belgische klant die gebruikt maakt van internetbankieren, kun je gebruik maken van MisterCash. Je kunt direct je aankoop betalen in je vertrouwde bankomgeving.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eevoudige en veilige betaalmethode. Je kunt eenvoudig betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). Je hoeft als klant alleen een product te kiezen uit de webshop, SOFORT Banking als betaalmethode te kiezen, inloggen in de vertrouwde bankomgeving, bevestigen van de bestelling met een unieke TAN-code en de betaling is voldaan.

 

Retourservice

We zijn een internetwinkel en we kunnen de producten alleen tonen op onze website. Daarom kun je bij deze webshop je bestelling, zonder opgaaf van reden, altijd binnen 14 dagen ruilen. De factuur is je garantiebewijs. Je maakt het ons makkelijk door op de factuur de reden te vermelden, waarom je het artikel terugstuurt. Op die manier kunnen we je bestelling sneller afhandelen.

Denk er wel aan dat je de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes terugstuurt. Wij nemen bij de eerste ruiling de verzendkosten voor onze rekening. De kosten voor het terugsturen betaal je zelf. De transportkosten voor ophalen van het niet gewenste product zal in mindering worden genomen van het totale bedrag.

Let op: op maat gemaakte producten (met bijvoorbeeld een eigen gekozen naam of afbeelding) kun je niet retourneren.


De producten van KIZZIES worden grotendeels met de hand gemaakt. Omdat er zo’n ruime keuze aan mogelijkheden is, maken we alles op bestelling. We leveren dus niet uit voorraad. Het voordeel daarvan is dat bijv. alle speelgoedkisten volledig naar wens gemaakt kunnen worden.

Indicatie levertijd
We hanteren een levertijd van ongeveer 21 werkdagen. Spoedbestelling? In de webshop bieden we de mogelijkheid om uw bestelling eerder in huis te hebben. Hiervoor rekenen we een extra bedrag. Uw bestelling krijgt dan voorrang op de reguliere bestellingen.

Verzending 
Wij verzenden onze speelgoedkisten in een dikke kartonnen kwaliteitsdoos en overige artikelen in een dikke laag bubbeltjesplastic. Verzenden is op eigen risico. Normaal gesproken bezorgd de verzendmaatschappij uw zending binnen 24 uur nadat de zending bij ons is opgehaald. (België binnen 48 uur) Uiteraard lukt dit in 99% van alle leveringen wel, maar niet altijd. Wij vragen uw begrip hiervoor (wij kunnen er in dit geval niks aan doen). Kizzies heeft geen invloed op het tijdstip van bezorgen.

Retourneren/annuleren
Omdat wij alle speelgoedkisten naar je eigen wens maken kunnen ze niet geretourneerd of geannuleerd worden. Mocht er iets niet goed zijn met de speelgoedkist, dan kun je contact met ons opnemen. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Bestellen
copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 66713676 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl