Winkelwagentje (0)
Home > Speelgoedkisten bedrukt > 

Speelgoedkist klein

Opzoek naar een origineel kraamcadeau?
De kleine speelgoedkist is erg populair als kraamcadeau. Bij deze speelgoedkisten is het mogelijk om het voorpaneel te laten te bedrukken. Om een originele speelgoedkist te creëren kun je bijvoorbeeld kiezen uit een speelgoedkist met geboortekaartje afdruk. Ook het ontwerpen van speelgoedkisten met een favoriete afbeelding of een prachtige foto is mogelijk. 

Dit kun je eenvoudig zelf doen in onze ontwerpmodule. Ben je niet zo creatief of heb je geen zin om zelf te ontwerpen, dan nemen wij deze taak je graag uit handen. Wij leveren graag een persoonlijk kraamcadeau of verjaardagscadeau waar je trots op bent én waarmee je de blits mee uithangt. Complimenten gegarandeerd!!!

Houd je niet zo van een opdruk? Geen probleem, deze speelgoedkisten leveren wij ook zonder bedrukking. Je kunt dan kiezen uit een standaard model waarbij je zelf de omlijstingskleur en bekleding kan bepalen. Deze kisten wordt veeal gebruikt als dekenkist of opbergkist. Deze kleine speelgoedkist vind je in het menu onder 'speelgoedkisten onbedrukt.
 

copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 66713676 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl