Winkelwagentje (0)

Waarom Kizzies?

Kizzies is een jonge en dynamische onderneming gericht op bijzondere kinderartikelen. Kizzies besteedt veel aandacht aan het selecteren van haar producten. Zo vind u bij kizzies artikelen die een dusdanige uitstraling hebben waardoor ze een aanwinst zijn in elk interieur. Het merendeel van de producten kan gepersonaliseerd worden zodat u ze volledig naar eigen wens kunt laten maken. Zo hebben wij diverse modellen en formaten speelgoedkisten, groeimeters en geboortebordjes. Daarnaast bieden wij ook wanddecoratie aan. Zo kun je, je mooiste foto laten afdrukken op hout, aluminium, plexiglas of forex. 

Kizzies gaat mee met de nieuwste trends. Zo kunnen onze artikelen beprint worden met uw eigen foto, ontwerp, afbeelding of tekst. Door deze innovatieve methode onderscheiden wij ons en willen wij onze klanten kennis laten maken met deze mooie techniek. Op deze manier kunnen ook de verschillende behoeftes van de klant centraal staan. 

Kizzies streeft ernaar om artikelen in verschillende prijsklassen aan te bieden. Zo is er voor ieder budget wat te krijgen. De artikelen zijn uitermate geschikt om te geven als kraam- of verjaardagscadeau, of als origineel cadeau tijdens de feestdagen.

Uniek in ons assortiment zijn de herinnerings- en adoptiekisten. Deze kisten zijn geschikt om dierbare en tastbare herinneringen veilig in op te bergen. Ook deze kisten kunnen volledig naar wens gemaakt worden.

Een belangrijk speerpunt van Kizzies is ‘aandacht hebben voor de wensen van de klant’. Mist u een artikel in ons assortiment of heeft u ideeën of tips, laat het ons dan weten via het contactformulier.

copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 57671788 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl