Winkelwagentje (0)

Zendingen en Levertijden


De producten van KIZZIES worden grotendeels met de hand gemaakt. Omdat er zo’n ruime keuze aan mogelijkheden is, maken we alles op bestelling. We leveren dus niet uit voorraad. Het voordeel daarvan is dat bijv. alle speelgoedkisten volledig naar wens gemaakt kunnen worden.

Indicatie levertijd
We hanteren een levertijd van ongeveer 21 werkdagen. Spoedbestelling? In de webshop bieden we de mogelijkheid om uw bestelling eerder in huis te hebben. Hiervoor rekenen we een extra bedrag. Uw bestelling krijgt dan voorrang op de reguliere bestellingen.

Verzending 
Wij verzenden onze speelgoedkisten in een dikke kartonnen kwaliteitsdoos en overige artikelen in een dikke laag bubbeltjesplastic. Verzenden is op eigen risico. Normaal gesproken bezorgd de verzendmaatschappij uw zending binnen 24 uur nadat de zending bij ons is opgehaald. (België binnen 48 uur) Uiteraard lukt dit in 99% van alle leveringen wel, maar niet altijd. Wij vragen uw begrip hiervoor (wij kunnen er in dit geval niks aan doen). Kizzies heeft geen invloed op het tijdstip van bezorgen.

Retourneren/annuleren
Omdat wij alle speelgoedkisten naar je eigen wens maken kunnen ze niet geretourneerd of geannuleerd worden. Mocht er iets niet goed zijn met de speelgoedkist, dan kun je contact met ons opnemen. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

copyright © 2014 Kizzies.nl | KvK 57671788 - BTW NL852684435B01 | info@kizzies.nl | Poolcommunicatie.nl